ΕΥΔΑΠ: Στο ΤΑΙΠΕΔ το 34,033% του Δημοσίου
Στο «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ» μεταβιβάστηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο οι 36.245.240 μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου της ΕΥΔΑΠ, ήτοι ποσοστό 34,033% του μετοχικού κεφαλαίου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η μεταβίβαση έγινε κατόπιν εκτέλεσης εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής, σε εφαρμογή των παραγράφων 4 & 5 του άρθρου 2 του Ν. 3986/2011 (ΦΕΚ 152/Α’) και της υπ’ αριθμ. 206/2012 (ΦΕΚ 1363) Απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων (ΔΕΑΑ).
Σημειώνεται ότι το ποσοστό του Ελληνικού Δημοσίου στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΥΔΑΠ ΑΕ διαμορφώνεται πλέον σε 0,00%.
Το Ελληνικό Δημόσιο ελέγχοντας 100% το «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.», ελέγχει έμμεσα τα ανωτέρω δικαιώματα ψήφου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πειραιάς: Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο – Άρπαξαν 3.500 ευρώ, συνελήφθη ανήλικος
- Η στιγμή διαφυγής της Ματσάδο από τη Βενεζουέλα – Το βίντεο της επιχείρησης
- Gen Ζ: Πώς παγιδεύεται σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει υπέρ των μεγαλύτερων σε ηλικία – Η AI ως καταλύτης
- LIVE: Ολυμπιακός – Μαρούσι
- Μαζικές αντι-Τραμπ διαδηλώσεις σε Γροιλανδία και Δανία – «Κάτω τα χεριά σου»
- Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων με ανείσπρακτα ενοίκια
