Μόνο η σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο έχει πλέον σημασία, δηλώνει ο Π.Καμμένος
Tην πρόθεσή του να μην ανταποκριθεί σε πρόσκληση του Ευ. Βενιζέλου για συνάντηση στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι το μόνο που πλέον έχει νόημα είναι η σύσκεψη υπό τον Κ.Παπούλια.
Tην πρόθεσή του να μην ανταποκριθεί σε πρόσκληση του Ευ. Βενιζέλου για συνάντηση στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένος.
Mιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, o κ. Καμμένος εξέφρασε την άποψη ότι οι διερευνητικές εντολές έπρεπε να έχουν τελειώσει εδώ και δύο μέρες.
«Το μόνο που έχει νόημα πλέον είναι η σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας» εξήγησε, προσθέτοντας ότι για να σχηματιστεί κυβέρνηση θα πρέπει να αποσύρουν τις ενυπόγραφες δεσμεύσεις τους οι Ευ.Βενιζέλος και Α.Σαμαράς.
Ανέφερε ακόμη ότι «πρόκειται για παιχνίδι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ η πρόταση για ψήφο ανοχής, αφού συνολικά οι έδρες ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΔΗΜΑΡ είναι λιγότερες από τις 120 που απαιτούνται για μια τέτοια κυβέρνηση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
