Την Τετάρτη η απόφαση της ΡΑΕ για τα τιμολόγια υψηλής τάσης της ΔΕΗ
Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας θα αποφασίσει την Τετάρτη για το θέμα της προσφυγής που έχει καταθέσει η Χαλυβουργία Ελλάδος εναντίον της ΔΕΗ σε σχέση με την τιμολόγηση του ρεύματος υψηλής τάσης.
Σημειώνεται πως αντίστοιχες προσφυγές κατά της ΔΕΗ εκκρεμούν και από τις Αλουμίνιον της Ελλάδος και την ΛΑΡΚΟ.
Συγκεκριμένα η ΔΕΗ εγκαλείται για το ότι προχώρησε σε μονομερείς αυξήσεις μετά την απελευθέρωση των τιμολογίων υψηλής τάσης στο ανώτατο όριο του πλαφόν (10%) χωρίς πρώτα να διαπραγματευθεί με τους πελάτες της όπως και όφειλε.
Ακόμη, κατηγορείται ότι δεν προσκόμισε τα κοστολογικά στοιχεία για την τεκμηρίωση των αυξήσεων και δεν ακολούθησε τις αρχές τιμολόγησης που έχει υποδείξει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες – «Μη ασφαλές περιβάλλον διαλόγου» καταγγέλλει η Χαριλάου Τρικούπη
- Ο ειδικός όρος του Μέσι με την ‘Ιντερ Μαϊάμι και το διπλό σενάριο για Μπαρτσελόνα
- LIVE: Aταλάντα – Ίντερ
- Sentimental Value – Μια κομψή, ψυχρή ταινία για όσους «φτιάχνουν ταινίες»
- Σπουδαία διάκριση για τη Φωτεινή Τριχά: Αναδείχτηκε κορυφαία πολίστρια του κόσμου για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κάτω Τούμπα – Απεγκλωβίστηκαν άτομα, μια ηλικιωμένη διασωληνώθηκε
