«Ο Σαρκοζί δεν σέβεται τους ψηφοφόρους μου» διαμηνύει η Μαρίν Λεπέν
Ενόχληση από τη συμπεριφορά του Νικολά Σαρκοζί εξέφρασε η Μαρίν Λεπέν, καθώς η Γαλλία μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 6ης Μαΐου και οι ψηφοφόροι της ακροδεξιάς αναμένεται να καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. «Δεν σέβεται τους ψηφοφόρους μου... Δεν μπορεί να τους αντιμετωπίζει όπως τα παιδιά ή ως πολίτες β' κατηγορίας» διεμήνυσε η Λεπέν. Ο Σαρκοζί υπολείπεται περίπου 6 μονάδες του υποψηφίου των Σοσιαλιστών Φρανσουά Ολάντ, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Ενόχληση από τη συμπεριφορά του Νικολά Σαρκοζί εξέφρασε η Μαρίν Λεπέν, καθώς η Γαλλία μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 6ης Μαΐου και οι ψηφοφόροι της ακροδεξιάς αναμένεται να καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. «Δεν σέβεται τους ψηφοφόρους μου… Δεν μπορεί να τους αντιμετωπίζει όπως τα παιδιά ή ως πολίτες β’ κατηγορίας» διεμήνυσε η Λεπέν. Ο Σαρκοζί υπολείπεται περίπου 6 μονάδες του υποψηφίου των Σοσιαλιστών Φρανσουά Ολάντ, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Αναλυτικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν τόνισε ότι ο Νικολά Σαρκοζί «δεν σέβεται τους ψηφοφόρους μου».
Η Λεπέν εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από την τοποθέτηση του Νικολά Σαρκοζί σχετικά με το ποιον θα στήριζε σε μια μονομαχία Εθνικού Μετώπου – Σοσιαλιστών. «Δεν μπορούν να καλούν τους ψηφοφόρους μου να ψηφίσουν γι ‘αυτόν [τον Σαρκοζί], ενώ παράλληλα λέει ότι σε μια μονομαχία Εθνικού Μετώπου – Σοσιαλιστών, θα στήριζε τους Σοσιαλιστές».
«Δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τους ψηφοφόρους, όπως τα παιδιά ή ως πολίτες β’ κατηγορίας. Δεν είναι φερέφωνα» είπε.
Προηγείται με έξι μονάδες ο Φρανσουά Ολάντ
Ο Σοσιαλιστής υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία συγκεντρώνει το 53% της πρόθεσης ψήφου, έναντι 47% του Νικολά Σαρκοζί, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Ipsos για την γαλλική τηλεόραση και την εφημερίδα Le Monde.
Ο Ολάντ χάνει 1% σε σχέση με δημοσκόπηση της 22ας Απριλίου, ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος Σαρκοζί κερδίζει μια ποσοστιαία μονάδα.
Το 22% των ερωτηθέντων που δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν, τόνισαν πως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιον από τους δύο υποψήφιους θα στηρίξουν.
Το 34% των ψηφοφόρων του Φρανσουά Μπαϊρού δηλώνουν πως θα ψηφίσουν Ολάντ, το 40% Σαρκοζί και το 26% δεν θέλησε να απαντήσει.
Το 14% των ψηφοφόρων της Μαρίν Λεπέν τάσσονται υπέρ του Ολάντ, το 54% υπέρ του Σαρκοζί και το 32% δεν απάντησε.
Το 80% των ψηφοφόρων του Ζαν-Λικ Μελενσόν ψηφίζει Ολάντ και το 3% Σαρκοζί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Παρτιζάν προσπάθησε να υπογράψει τον Μόρις πριν τον Ολυμπιακό
- Αυστραλία: Συγκλονιστικό βίντεο – Αλεξίπτωτο τυλίγεται στο φτερό αεροπλάνου και άνδρας αιωρείται στο κενό
- Ακίνητα: Ράλι τιμών στη Δυτική Ελλάδα – Τα ακριβότερα και τα φθηνότερα ανά περιοχή (πίνακες)
- Παραιτήθηκε η κυβέρνηση στη Βουλγαρία μετά από εβδομάδες διαδηλώσεων
- Μια ματιά από ψηλά: Έτσι φαίνονται τα χιονισμένα Λευκά Όρη της Κρήτης από το διάστημα
- «Η Έξοδος 200 χρόνια μετά» – Το Μεσολόγγι παρουσίασε το επετειακό του πρόγραμμα
