Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια για τον νεκρό στην Αυστρία Λίβυο αξιωματούχο
Θάνατο από πνιγμό χωρίς ίχνη βίας δείχνουν τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας στη σορό του πρώην υπουργού Πετρελαίου της Λιβύης και εκ των στενών συνεργατών του Μουαμάρ Καντάφι, Σούκρι Γάνεμ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Κυριακή στο Δούναβη. Εκπρόσωπος της αυστριακής αστυνομίας δήλωσε επίσης ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις περί αυτοκτονίας του Σούκρι Γάνεμ, ο οποίος αυτομόλησε από τη Λιβύη κατά τη διάρκεια της αντικαθεστωτικής εξέγερσης και έκτοτε ζούσε εξόριστος στην Αυστρία.
Θάνατο από πνιγμό χωρίς ίχνη βίας δείχνουν τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας στη σορό του πρώην υπουργού Πετρελαίου της Λιβύης και εκ των στενών συνεργατών του Μουαμάρ Καντάφι, Σούκρι Γάνεμ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Κυριακή στο Δούναβη.
Εκπρόσωπος της αυστριακής αστυνομίας δήλωσε επίσης ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις περί αυτοκτονίας του Σούκρι Γάνεμ, ο οποίος αυτομόλησε από τη Λιβύη κατά τη διάρκεια της αντικαθεστωτικής εξέγερσης και έκτοτε ζούσε εξόριστος στην Αυστρία.
Η σορός του 69χρονου Λίβυου βρέθηκε μέσα στο ποτάμι το πρωί της Κυριακής από έναν περαστικό.
Ο εκπρόσωπος υπαινίχθηκε ότι ο θάνατός του ενδέχεται να οφείλεται σε ατύχημα, επισημαίνοντας ότι το απόγευμα του Σαββάτου είχε παραπονεθεί στην κόρη του για αδιαθεσία.
Ο Σούκρι Γάνεμ είχε διατελέσει πρωθυπουργός της Λιβύης από το 2003 έως το 2006 και στη συνέχεια ανέλαβε το υπουργείο Πετρελαίου έως το 2011. Ανήκε στο στενό κύκλο συνεργατών του Μουαμάρ Καντάφι πριν αυτομολήσει τον Ιούνιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τρόλεϊ: Από την Κυριακή το ξήλωμα καλωδίων του δικτύου
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
