Δολοφονική επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν ΚΚΕ (μ-λ) – Μ-Λ ΚΚΕ
Μία ακόμη επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει κόμμα της Αριστεράς: Τα ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ κατήγγειλλαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστούς σε βάρος υποψηφίων τους στις Σέρρες το μεσημέρι της Παρασκευής.
Μία ακόμη επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει κόμμα της Αριστεράς: Τα ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ κατήγγειλλαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστούς σε βάρος υποψηφίων τους στις Σέρρες στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής.
Πρόκεται για τους υποψηφίους με τη συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ Δήμητρα Σαμαρά, Σοφοκλή Πούλιο και Nίκου Δημητριάδη (υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εκλογικής συνεργασίας, οι τρεις υποψήφιοι «ενώ διακινούσαν προεκλογικό υλικό στο χωριό Σκοτούσσα, Παρασκευή 27 Aπρίλη, στις 2.00 μ.μ. δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό από μια συμμορία χρυσαυγιτών που ορυόμενοι με ναζιστικά συνθήματα έριξαν κάτω τη Δήμητρα Σαμαρά και τη χτυπούσαν με σιδηρολοστό».
«Aν δεν προσέτρεχαν σε βοήθεια των συντρόφων μας, εργάτες από διπλανό εργοστάσιο για να αποκρούσουν τη φασιστική επίθεση, δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η τύχη των συντρόφων. H Δήμητρα Σαμαρά μεταφέρθηκε σε Nοσοκομείο των Σερρών» ανέφερε η ανακοίνωση της συνεργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηράκλειο: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και χτύπησε γυναίκα, σκότωσε τον σκύλο της και εξαφανίστηκε
- Εργασία: Οι κλάδοι που θα κάνουν τη διαφορά σε συνθήκες και μισθούς
- ΑΕΚ – Λέβιτσε 99-88: Ξέσπασε στην παράταση και προκρίθηκε ως πρώτη (vid)
- Deals σε ενέργεια και άμυνα εξετάζουν η Ρωσία με την Ινδονησία
- Netflix: Επιστρέφει στον μεγάλο δανεισμό για να αποκτήσει τη Warner Bros — Η πιο τολμηρή κίνηση στην ιστορία της
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τάνκερ κοντά στη Βενεζουέλα
