
Δεν θα παρακρατούνται οι επιχορηγήσεις των ακτοπλοϊκών για τις άγονες
Να μην παρακρατείται από την εφορία το 70% της επιχορήγησης που δίνεται στις ναυτιλιακές εταιρείες για τις άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές, αποφάσισε το υπουργικό Συμβούλιο, με προϋπόθεση τα ποσά αυτά να διατίθενται για την μισθοδοσία των πληρωμάτων και την καταβολή των δεδουλευμένων τους, ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν.
Να μην παρακρατείται από την εφορία το 70% της επιχορήγησης που δίνεται στις ναυτιλιακές εταιρείες για τις άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές, αποφάσισε το υπουργικό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση της υπουργού Ανάπτυξης Άννας Διαμαντοπούλου.
Ως προϋπόθεση τέθηκε τα ποσά αυτά να διατίθενται για την μισθοδοσία των πληρωμάτων και την καταβολή των δεδουλευμένων τους, ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ειρηνικός Ωκεανός: 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»