Άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό στους Αμπελόκηπους
Ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το πρωί της Πέμπτης στις γραμμές του μετρό στους Αμπελόπηπους, την ώρα που έφτανε στο σημείο ο συρμός. Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από συνεργεία της Πυροσβεστικής και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.
Ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το πρωί της Πέμπτης στις γραμμές του μετρό στους Αμπελόπηπους, την ώρα που έφτανε στο σημείο ο συρμός.
Ο άνδρας παρασύρθηκε από το τρένο και απεγκλωβίστηκε από συνεργεία της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τραυματίστηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη ενόψει της συνάντησης με τον Ερντογάν
- Βόλος: Στον Ανακριτή η μητέρα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία σε βάρος της ανήλικης κόρης της
- Η Εθνική Ελλάδας έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας (pics)
- Στο Μαξίμου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου
- Σε Έρευνα & Ανάπτυξη επενδύει η ELPEN
- Δένδιας από Ινδία: Σημαντικές προοπτικές συνεργασίας στην αμυντική καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής
