Δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων όπου διαμένουν παράνομοι μετανάστες προανήγγειλε ο Μ.Χρυσοχοΐδης
Την ποινική δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία διαμένουν παράνομοι μετανάστες, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του. Όπως είπε: «Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες. Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχουν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες».
Την ποινική δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία διαμένουν παράνομοι μετανάστες, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης την Τρίτη.
Μιλώντας στο Radio 9 τόνισε: «Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες. Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχουν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες».
«Πρέπει να ανακαταλάβουμε το δημόσιο χώρο και να μην υποταχθούμε σε αυτούς που θέλουν τους πολίτες υποταγμένους στο φόβο» παρατήρησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Αναφερόμενος στα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών που δημιουργούνται, είπε ότι έως το τέλος Μαΐου τις πύλες του πρώτου κέντρου στην Αμυγδαλέζα θα περάσουν 1.000 παράνομοι μετανάστες, ενώ τον Ιούνιο θα λειτουργήσει και δεύτερο κέντρο κράτησης στην Αττική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φειδίας Παναγιώτου: Φερόμενη έρευνα σε βάρος του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ο ίδιος δηλώνει άγνοια
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»