Δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων όπου διαμένουν παράνομοι μετανάστες προανήγγειλε ο Μ.Χρυσοχοΐδης
Την ποινική δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία διαμένουν παράνομοι μετανάστες, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του. Όπως είπε: «Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες. Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχουν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες».
Την ποινική δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία διαμένουν παράνομοι μετανάστες, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης την Τρίτη.
Μιλώντας στο Radio 9 τόνισε: «Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες. Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχουν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες».
«Πρέπει να ανακαταλάβουμε το δημόσιο χώρο και να μην υποταχθούμε σε αυτούς που θέλουν τους πολίτες υποταγμένους στο φόβο» παρατήρησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Αναφερόμενος στα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών που δημιουργούνται, είπε ότι έως το τέλος Μαΐου τις πύλες του πρώτου κέντρου στην Αμυγδαλέζα θα περάσουν 1.000 παράνομοι μετανάστες, ενώ τον Ιούνιο θα λειτουργήσει και δεύτερο κέντρο κράτησης στην Αττική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
- Ιράν: Συνεδρίαση των ΗΠΑ στο ΣΑ για την προστασία των παιδιών ενώ βομβαρδίζουν σχολεία και σκοτώνουν παιδιά
- Φάμελλος από Ηράκλειο: Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση προοδευτικού ψηφοδελτίου
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού