Με μικροπροβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων στα αστικά κέντρα
Αυξημένη κίνηση και μικρές καθυστερήσεις παρατηρούνται στο οδικό δίκτυο κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα. Μεγάλη κίνηση παρατηρείται πάντως στα διόδια του Ισθμού. Ο καιρός είναι σχετικά καλός με την ΕΜΥ να προβλέπει πάντως τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια όπως και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι αίθριος.
Αυξημένη κίνηση και μικρές καθυστερήσεις παρατηρούνται στο οδικό δίκτυο κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα.
Στον άξονα Αθηνών-Λαμίας καταγράφεται περιορισμένη κίνηση στα διόδια των Αφιδνών. Ομαλή είναι η κίνηση και στον άξονα Αθηνών-Πατρών όπως και στη δυτική Ελλάδα.
Μεγάλη κίνηση παρατηρείται στα διόδια Ισθμού όπου παρατηρείται μποτιλιάρισμα μερικών εκατοντάδων μέτρων.
Μέχρι τις 7 το απόγευμα από τα διόδια της Αγίας Τριάδας, στο πέταλο του Μαλιακού, είχαν περάσει 19.000 αυτοκίνητα με κατεύθυνση την Αθήνα, γεγονός που δείχνει ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θα αναχωρήσουν τις επόμενες μέρες. Στο ίδιο σημείο είχαν παρατηρηθεί μεγάλες ουρές μετά το μεσημέρι.
Ο καιρός είναι σχετικά καλός με την ΕΜΥ να προβλέπει πάντως τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια όπως και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά.
Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι αίθριος.
Οι άνεμοι θα είναι νότιοι με ένταση 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ στο Ιόνιο και 5-7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αταλάντη: Αυτοκίνητο εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα – Διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο
- Ανδρουλάκης: Επανεκκίνηση. Μαζί να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας, της προοπτικής και των πολλών ευκαιριών
- Διαμαρτυρία-έπος από τους οπαδούς της Γκλάντμπαχ: «Να μην αγοράσει κανείς λουκάνικα και μπύρες»
- Η εποχή της αντι-φιλοδοξίας: Γιατί σταματήσαμε να ζούμε για να δουλεύουμε
- Ο Ρέιφ Φάινς θέλει να δει την Τίλντα Σουίντον στον ρόλο του Βόλντεμορτ
- Οχιά δάγκωσε 13χρονο – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

