Συνελήφθη 23χρονος για τη δολοφονία ηλικιωμένου στα Γρεβενά
Ένας 23χρονος φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας 78χρονου, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί το πρωί της Μ. Παρασκευής, σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη στο Καρπερό Γρεβενών.
Ένας 23χρονος φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας 78χρονου, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί το πρωί της Μ. Παρασκευής, σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη στο Καρπερό Γρεβενών.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο ηλικιωμένος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βαριά κάκωση στον θώρακα από χτυπήματα τα οποία είχε δεχτεί.
Η ασφάλεια Γρεβενών συνέλαβε τον 23χρονο ο οποίος σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Τουρκία αρνήθηκε τη συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας σε διάσκεψη του ΟΗΕ
- «Καλή πίστη» από Ιράν και ΗΠΑ ζητά ο Γκουτέρες ώστε να κινηθούν προς μια «διαρκή και συνολική συμφωνία»
- Artemis II: Συγχαρητήρια Τραμπ στους αστροναύτες και υπόσχεση για τον πλανήτη Αρη
- Δυτική Οχθη: Ανησυχούν οι Παλαιστίνιοι για την έγκριση ανοικοδόμησης άλλων 34 οικισμών από το Ισραήλ
- Λίβανος: «Ερευνα σε βάθος» απαιτεί η Ινδονησία για τον θάνατο 3 κυανοκράνων της
- Μέση Ανατολή: Ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν ιρανικά drones σε «αρκετές» χώρες, δηλώνει ο Ζελένσκι