Ατύχημα αναγκάζει τον Jari Matti Latavala να χάσει το ράλλυ Αργεντινής
Ένα ατύχημα σε αγώνα ski αναγκάζει τον Jari Matti Latvala να χάσει τον επόμενο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ στην Αργεντινή.
Το 2012 δεν ξεκίνησε και δεν συνεχίζεται καλά για τον Jari-Matti Latvala. Μετά τις συνεχόμενες εγκαταλείψεις από λάθη και ατυχίες στους 3 από τους 4 πρώτους αγώνες του WRC «ήρθε» ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια αγώνα σκι.
Ο 26χρονος οδηγός της Ford World Rally Team έσπασε την αριστερή κλείδα του σε πτώση που είχε κατά τη διάρκεια συμμετοχής του σε cross-country skiing στο Lapland, υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα της χρονιάς, (το Ράλλυ Αργεντινής 27-29 Απριλίου).
Μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα τον επικεφαλής της Ford Malcolm Wilson, η ομάδα θα ανακοινώσει τον οδηγό που θα αντικαταστήσει τον J.M. Latvala στην Αργεντινή.
Υποψήφιοι για τη… θέση είναι ο Mads Ostberg, o, Ott Tanak και ο Evgeny Novikov.
auto.in.gr
- Τι έκαναν οι Τζάστιν Τριντό και Κέιτι Πέρι με τον Φούμιο Κισίντα και τη σύζυγό του, Γιούκο;
- Είναι λογικό; Τι σημαίνει όταν ερωτεύεσαι συνεχώς και πολύ γρήγορα
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030
- Σίνθια Ερίβο: Τιμήθηκε με το βραβείο Κερκ Ντάγκλας στο Φεστιβάλ της Σάντα Μπάρμπαρα


