Interamerican : Συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων για τους άστεγους και άπορους
Στην ευρεία δέσμη ενεργειών που έχει σχεδιάσει η Interamerican για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων αποτελεί κορμό η συνεργασία της εταιρείας με τον Δήμο Αθηναίων και ειδικότερα το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης.
Στο πλαίσιο σχετικής πρωτοβουλίας, που είναι εστιασμένη στους άστεγους και άπορους συμπολίτες, η Interamerican κινητοποίησε το δυναμικό εργαζομένων και συνεργατών της και ολοκλήρωσε σε πρώτη φάση τη συγκέντρωση και παράδοση στο Κέντρο ειδών πρώτης ανάγκης. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 1,2 τόνοι τροφίμων μακράς διαρκείας και μεγάλη ποσότητα ειδών ένδυσης και βρεφικών πανών.
Εξάλλου, η εταιρεία ανέλαβε ως χορηγός αποκλειστικά το οικονομικό κόστος του εορταστικού γεύματος που θα οργανώσει το Κέντρο για αστέγους και απόρους την Κυριακή του Πάσχα.
Η σχετική εκστρατεία «Κατάθεση Αλληλεγγύης, Πράξη Ζωής» της Interamerican, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας «Πράξεις Ζωής», θα αναπτυχθεί με σειρά δράσεων υπέρ ευπαθών κοινωνικών ομάδων καθ’ όλη τη διάρκεια του 2012, με την ενεργό συμμετοχή των «Εθελοντών Ζωής» της εταιρείας, μιας δεσμευμένης για συνεισφορά ομάδας 300 και πλέον εργαζομένων και συνεργατών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η σωστή προετοιμασία προστάτευσε τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Άρχισαν τα «όργανα» στο Μουντιάλ: Η Γερμανία σκέφτεται σοβαρά το μποϋκοτάζ λόγω Γροιλανδίας – Στον… χορό και η υπόλοιπη Ευρώπη
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης
- Παράλιο Άστρος: Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο λιμενικό – Ο Κικίλιας ζήτησε να «υιοθετήσει» η Βουλή το παιδί του
- Οι «Δεσμώτες επιστρέφουν» προστατευμένοι από μουσειακό κέλυφος, στην Εσπλανάδα του Φαλήρου
