Ανείσπρακτα παραμένουν πρόστιμα ύψους 7,6 δισ. ευρώ
Μόλις 615,2 εκατ. ευρώ έχουν εισπραχθεί από τα 8,2 δισ. ευρώ των φορολογικών προστίμων που έχουν επιδικασθεί, δηλαδή έχει ανακτηθεί το 7,48% του συνόλου. Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, ανείσπρακτα παραμένουν πρόστιμα 7,6 δισ. ευρώ, τα οποία έχουν επιδικαστεί υπέρ του Δημοσίου.
Μόλις 615,2 εκατ. ευρώ έχουν εισπραχθεί από τα 8,2 δισ. ευρώ των φορολογικών προστίμων που έχουν επιδικασθεί, δηλαδή έχει ανακτηθεί το 7,48% του συνόλου.
Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, ανείσπρακτα παραμένουν πρόστιμα 7,6 δισ. ευρώ, τα οποία έχουν επιδικαστεί υπέρ του Δημοσίου.
Στα 8,6 δισ. ευρώ φθάνει το ύψος των προστίμων για τις παραβάσεις που διαπιστώθηκαν από τους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς κατά τη διετία 2010-2011.
Το χρονικό διάστημα από 1.1.2011 έως 31.12.2011 το εκτιμώμενο ύψος προστίμων ανήλθε στο ποσό των 4.404.133.003 ευρώ, ενώ το χρονικό διάστημα από 1.1.2010 έως 31.12.2010, το εκτιμώμενο ύψος προστίμων ανήλθε στο ποσό των 4.199.222.391 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Την έδεσα για να προστατεύσω τη γυναίκα μου»: Σοκάρει ο πατέρας της 30χρονης που βρέθηκε να περιπλανιέται δεμένη
- Ντόντσιτς: Αγώνας δρόμου στην Ευρώπη για να σώσει τη σεζόν του
- Σάλος με την εθνική ομάδα του Κονγκό: Έβαλε «στοπ» στην επιστροφή των διεθνών στους συλλόγους τους
- Διασώζεται και αναδεικνύεται το κτίριο του πρώην Ναυτικού Ομίλου στο Γαλαξίδι
- Όραμα και Δράση: Ο Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος Σχηματίζει το Μέλλον του Ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος
- Δούκας του Κεντ – Πλέιμποϊ, χρήστης μορφίνης, επαφές με Ναζί κι ένας μυστήριος θάνατος