Ανείσπρακτα παραμένουν πρόστιμα ύψους 7,6 δισ. ευρώ
Μόλις 615,2 εκατ. ευρώ έχουν εισπραχθεί από τα 8,2 δισ. ευρώ των φορολογικών προστίμων που έχουν επιδικασθεί, δηλαδή έχει ανακτηθεί το 7,48% του συνόλου. Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, ανείσπρακτα παραμένουν πρόστιμα 7,6 δισ. ευρώ, τα οποία έχουν επιδικαστεί υπέρ του Δημοσίου.
Μόλις 615,2 εκατ. ευρώ έχουν εισπραχθεί από τα 8,2 δισ. ευρώ των φορολογικών προστίμων που έχουν επιδικασθεί, δηλαδή έχει ανακτηθεί το 7,48% του συνόλου.
Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, ανείσπρακτα παραμένουν πρόστιμα 7,6 δισ. ευρώ, τα οποία έχουν επιδικαστεί υπέρ του Δημοσίου.
Στα 8,6 δισ. ευρώ φθάνει το ύψος των προστίμων για τις παραβάσεις που διαπιστώθηκαν από τους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς κατά τη διετία 2010-2011.
Το χρονικό διάστημα από 1.1.2011 έως 31.12.2011 το εκτιμώμενο ύψος προστίμων ανήλθε στο ποσό των 4.404.133.003 ευρώ, ενώ το χρονικό διάστημα από 1.1.2010 έως 31.12.2010, το εκτιμώμενο ύψος προστίμων ανήλθε στο ποσό των 4.199.222.391 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυψέλη: Συγκλονίζει η μητέρα της 25χρονης ΑμεΑ – «Ασελγούσε μπροστά στην αδερφή της»
- Ουκρανία: Οι ηγέτες της G7 δηλώνουν την «ακλόνητη υποστήριξή τους» – Ανάμεσά τους και ο Τραμπ
- Άγριο επεισόδιο μεταξύ οδηγών στο κέντρο της Αθήνας
- Λίλι Κόλινς: Η πρωταγωνίστρια του «Emily s in Paris» γίνεται η Όντρεϊ Χέπμπορν στο «Breakfast at Tiffany’s»
- Ο Μαρκ Φλέκεν θυμήθηκε το πιο επικό blooper που έχουμε δει ποτέ από τερματοφύλακα (vid)
- Αντετοκούνμπο: «Θέλω να πάρω ένα τρόπαιο με τον Άρη Betsson – Το σχόλιο του Γιάννη που με πλήγωσε και με άλλαξε» (vid)
