Τρίτο κόμμα οι «Πειρατές» στη Γερμανία, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση
Tρίτη πολιτική δύναμη της Γερμανίας αναδεικνύονται οι «Πειρατές», σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Forsa για λογαριασμό του Stern. Σταθερά πρώτοι οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ με 36%, ακολουθούν οι Σοσιαλδημοκράτες με 24% και το Κόμμα των Πειρατών με 13%. Οι Πράσινοι έπεσαν στην τέταρτη θέση με 11%, ενώ οι Φιλελεύθεροι σημείωσαν μικρή άνοδο με 5%.
Tρίτη πολιτική δύναμη της Γερμανίας αναδεικνύονται οι «Πειρατές», σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Forsa για λογαριασμό του Stern.
Σταθερά πρώτοι οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ με 36%, ακολουθούν οι Σοσιαλδημοκράτες με 24% και το Κόμμα των Πειρατών με 13%.
Οι Πράσινοι έπεσαν στην τέταρτη θέση με 11%, ενώ οι Φιλελεύθεροι σημείωσαν μικρή άνοδο με 5%.
Οι Πειρατές αναμένεται ότι να κερδίσουν έδρες στα κοινοβούλια κρατιδίων σε δύο περιφερειακές εκλογές του Απριλίου, γεγονός που αποτελεί μια πρώτη ένδειξη ομοσπονδιακής κοινοβουλευτικής παρουσίας στις εκλογές που θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2013.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Αγρότες: Βάλλεται πανταχόθεν η κυβέρνηση – Στα «μπλόκα» και οι… «γαλάζιοι» βουλευτές
- Τα asset της Google στη Γαλλία στοχεύει η πρώην ρωσική θυγατρική της
- Φοινικούντα: Ο 22χρονος που παραδόθηκε και παρίστανε τον συνεργό είναι ο εκτελεστής της διπλής δολοφονίας
- Άρης Betsson – Βενέτσια 90-86: Έδειξε χαρακτήρα και έβαλε βάσεις πρόκρισης
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τάνκερ κοντά στη Βενεζουέλα
- THEON: Συμφωνία αξίας 1 δισ. ευρώ για προμήθεια συστημάτων νυχτερινής όρασης


