Στο κόκκινο Γουόλ Στριτ και ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τρίτη
Μικρή υποχώρηση, μετά τα υψηλά τετραετίας, κατέγραψαν οι χρηματιστηριακοί δείκτες την Τρίτη που κινήθηκαν στο κόκκινο σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης. Στο κόκκινο και οι ευρωπαϊκές αγορές, με τις τραπεζικές μετοχές να πιέζουν τους δείκτες.
Μικρή υποχώρηση, μετά τα υψηλά τετραετίας, κατέγραψαν οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη την Τρίτη που κινήθηκαν στο κόκκινο σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης. Στο κόκκινο και οι ευρωπαϊκές αγορές, με τις τραπεζικές μετοχές να πιέζουν τους δείκτες.
Στη Νέα Υόρκη, τη μεγαλύτερη υποχώρηση κατέγραψαν οι μετοχές των ενεργειών ενέργειας και των χρηματοπιστωτικών.
Στο επίκεντρο της υποχώρησης και στην Ευρώπη οι μετοχές των τραπεζών, με πρωταγωνίστριες εκείνες των ιταλικών ιδρυμάτων.
Στο Λονδίνο, ο FTSE100 έκλεισε με πτώση 0,62%. Στο Παρίσι, ο CAC40 υποχώρησε κατά 1,62% ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX κατέγραψε πτώση 1,05%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones κατέγραψε υποχώρηση 0,49% κλείνοντας στις 13.199,55 μονάδες. Ο Nasdaq κατέγραψε πτώση 0,2% και ο S&P υποχώρησε κατά 0,4%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Bandcamp δείχνει «κόκκινη κάρτα» στη μουσική που παράγεται με AI
- Πυρά ΣΥΡΙΖΑ: Σε παράλληλο σύμπαν ο Μητσοτάκης, η πολιτική αλλαγή γίνεται όλο και πιο αναγκαία
- Αιτωλοακαρνανία: Πώς έγινε το άγριο φονικό – «Ελάτε να με πάρετε από το σπίτι, εγώ τον σκότωσα»
- Παναθηναϊκός: Χάνει και το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ναν
- Αστρονομική αποζημίωση πολλών δισ. δολαρίων ζητεί ο Έλον Μασκ από OpenAI και Microsoft
- Χαμενεΐ: Εγκληματίας ο Τραμπ – Δεν θα σύρουμε τη χώρα σε πόλεμο
