Ξεκινούν οι έλεγχοι για τις ελληνοποιήσεις αμνοεριφίων
Μέτρα κατά των παράνομων ελληνοποιήσεων αμνοεριφίων λαμβάνει η κυβέρνηση ενόψει του Πάσχα. Ήδη υπάρχουν καταγγελίες Ελλήνων κτηνοτρόφων για ελληνοποιήσεις αμνοεριφίων από τη Βουλγαρία και άλλες βαλκανικές χώρες. Οι έλεγχοι που έχουν ήδη αρχίσει δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές των συνόρων, που είναι ευαίσθητες σε ατασθαλίες σε ό,τι αφορά την προέλευση των κρεάτων, ενώ έλεγχοι διεξάγονται και σε όλες τις αγορές με στόχο να διασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων, η σωστή λειτουργία των σφαγείων και η διατήρηση των τιμών.
Μέτρα κατά των παράνομων ελληνοποιήσεων αμνοεριφίων λαμβάνει η κυβέρνηση ενόψει του Πάσχα.
Ήδη υπάρχουν καταγγελίες Ελλήνων κτηνοτρόφων για ελληνοποιήσεις αμνοεριφίων από τη Βουλγαρία και άλλες βαλκανικές χώρες.
Οι έλεγχοι που έχουν ήδη αρχίσει δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές των συνόρων, που είναι ευαίσθητες σε ατασθαλίες σε ό,τι αφορά την προέλευση των κρεάτων, ενώ έλεγχοι διεξάγονται και σε όλες τις αγορές με στόχο να διασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων, η σωστή λειτουργία των σφαγείων και η διατήρηση των τιμών.
Εξάλλου, ειδική διυπουργική ομάδα έχει την αρμοδιότητα του συντονισμού των ελέγχων στα σύνορα, στις αγορές χονδρικής, στα σφαγεία και στα κρεοπωλεία, ακόμα και στα καταστήματα λιανικής, με σκοπό την αποφυγή παράνομων ελληνοποιήσεων κρεάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]

