Τετάρτη 20 Μαϊου 2026
weather-icon 24o
«Ο Τζακ και η Τζιλ» είναι η χειρότερη ταινία της χρονιάς

«Ο Τζακ και η Τζιλ» είναι η χειρότερη ταινία της χρονιάς

Η τελευταία ταινία του Άνταμ Σάντλερ με τίτλο «Ο Τζακ και η Τζιλ» σάρωσε τα Χρυσά Βατόμουρα και απέσπασε βραβείο χειρότερου σε δέκα συνολικά κατηγορίες. Ο Άνταμ Σάντλερ που υποδύεται τον Τζακ και τη... δίδυμη αδελφή του, Τζιλ απέσπασε βραβείο χειρότερης ανδρικής, αλλά και χειρότερης γυναικείας ερμηνείας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Η τελευταία ταινία του Άνταμ Σάντλερ με τίτλο «Ο Τζακ και η Τζιλ» σάρωσε τα Χρυσά Βατόμουρα και απέσπασε βραβείο χειρότερου σε δέκα συνολικά κατηγορίες.

Ο Άνταμ Σάντλερ που υποδύεται τον Τζακ και τη… δίδυμη αδελφή του, Τζιλ απέσπασε βραβείο χειρότερης ανδρικής, αλλά και χειρότερης γυναικείας ερμηνείας.

Συγκεκριμένα η ταινία κέρδισε στις εξής κατηγορίες: Χειρότερη Ταινία, Χειρότερος Ηθοποιός, Χειρότερη Ηθοποιός (και στις δύο κατηγορίες ο Ανταμ Σάντλερ), Χειρότερος Β’ Ανδρικός Ρόλος (Αλ Πατσίνο, Χειρότερος Β’ Γυναικείος Ρόλος (Ντέιβιντ Σπέιντ), Χειρότερος Σκηνοθέτης (Ντένις Ντούγκαν), Χειρότερο Καστ, Χειρότερο Πρίκουελ, Ριμέικ, Σίκουελ ή Spoof, Χειρότερο Κινηματογραφικό Ζευγάρι (Ανταμ Σάντλερ με τους Αλ Πατσίνο και Κέιτι Χολμς) και Χειρότερο Σενάριο.

Η τελετή απονομής των Razzies έλαβε χώρα την Πρωταπριλιά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 20 Μαϊου 2026
Cookies