Διάστρεμμα υπέστη ο Ανδρεάδης και χάνει τα πλέι οφ
Διάστρεμμα υπέστη ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης και όπως όλα δείχνουν θα χάσει τα πλέι οφ της Α1 βόλεϊ ανδρών. Ο κεντρικός των Ερυθρολεύκων που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τον τελευταίο χρόνο, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Παρασκευή για να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη αλλά και πόση διάρκεια θα έχει η αποθεραπεία του.
Διάστρεμμα υπέστη ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης και όπως όλα δείχνουν θα χάσει τα πλέι οφ της Α1 βόλεϊ ανδρών.
Ο κεντρικός των Ερυθρολεύκων που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τον τελευταίο χρόνο, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Παρασκευή για να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη αλλά και πόση διάρκεια θα έχει η αποθεραπεία του.
Ο Ανδρεάδης είναι ο δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην πιο κρίσιμη περίοδο της σεζόν, καθώς απών από τα πλέι οφ αναμένεται να είναι και ο βασικός πασαδόρος, Ντίμα Φιλίποφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Τουλάχιστον 16 τραυματίες

