Στη διαγραφή 60 ταχυδρομικών εταιρειών προχώρησε η ΕΕΤΤ
Στη διαγραφή, συνολικά, 60 εταιρειών παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών προχώρησε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Πρόκειται για 33 επιχειρήσεις που διαγράφηκαν ύστερα από αυτεπάγγελτους ελέγχους και 27 επιχειρήσεις που διαγράφτηκαν με δικό τους αίτημα λόγω παύσης επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Στη διαγραφή, συνολικά, 60 εταιρειών παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών προχώρησε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Η ΕΕΤΤ προχώρησε στη διαγραφή των εταιρειών αυτών, οι οποίες δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να παρέχουν σχετικές υπηρεσίες στην ελληνική αγορά, μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας διαδικασίας ελέγχου του Τομέα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, για το έτος 2011.
Οι 33 επιχειρήσεις διαγράφηκαν, ύστερα από αυτεπάγγελτους ελέγχους της Διεύθυνσης Ταχυδρομείων της ΕΕΤΤ, καθώς δεν επαληθεύτηκαν στοιχεία που είχαν συμπεριλάβει στη δήλωση εγγραφής τους στο Μητρώο Ταχυδρομικών Επιχειρήσεων. Η λίστα των επιχειρήσεων στο site της ΕΕΤΤ.
Οι υπόλοιπες 27 επιχειρήσεις διαγράφηκαν, έπειτα από δικό τους αίτημα, λόγω παύσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Συνολικά, 413 επιχειρήσεις έχουν διαγραφεί από το Μητρώο της ΕΕΤΤ μέχρι σήμερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιστορίες: Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη αυτό το Σάββατο μαζί με ΤΑ ΝΕΑ
- Κυρά Σαρακοστή: Η ιστορία, ο συμβολισμός, η συνταγή και το παραδοσιακό τραγούδι
- Ποια τροφή μείωσε την κακή χοληστερόλη μέσα σε 48 ώρες
- ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον θα καταθέσει σήμερα ενώπιον του Κογκρέσου για την υπόθεση Έπσταϊν
- Πέθανε ξαφνικά η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πανέλλη
- Συγκλονίζει ο Κρις Μπος: «Ξύπνησα καλυμμένος με το αίμα μου – Μην περιμένεις να κάνεις το βήμα» (vid)

