Επενδύσεις σε ελληνικά λιμάνια εξετάζει η τουρκική Global Investments
Η τουρκική Global Investments Holding προσβλέπει σε επενδυτικές ευκαιρίες στο χώρο της ενέργειας και των υποδομών στην Ελλάδα, με το βάρος να δίνεται στα λιμάνια, όπως είπε σε δηλώσεις του στο Reuters το μέλος του ΔΣ της εταιρείας Αντνάν Νας.
Η τουρκική Global Investments Holding προσβλέπει σε επενδυτικές ευκαιρίες στο χώρο της ενέργειας και των υποδομών στην Ελλάδα, με το βάρος να δίνεται στα λιμάνια, όπως είπε σε δηλώσεις του στο Reuters το μέλος του ΔΣ της εταιρείας Αντνάν Νας.
«Ως Global Investments Holding εξετάζουμε επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα και η προτεραιότητά μας θα είναι στα λιμάνια», σημείωσε
«Μπορούμε να ολοκληρώσουμε μόνοι μας τις επενδύσεις με κόστος κάτω του 1 δισ. δολαρίων και θα αναζητήσουμε εταίρους για επενδύσεις που κοστίζουν περισσότερο», πρόσθεσε.
Ο κ. Νας είπε επίσης ότι η εταιρία αξιολογεί τις εναλλακτικές της αναφορικά με επενδύσεις στην ενέργεια και τις υποδομές στην Ελλάδα.
Η Global έχει τρία λιμάνια στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου και της Μεσογείου, καθώς και επενδύσεις στην ενέργεια, το real estate και τον χρηματοοικονομικό κλάδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ, νέος ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν
- Σχεδόν σίγουρη η έγκριση του deal εξαγοράς της Warner από την Paramount
- Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός 12-10: Πάλεψαν αλλά λύγισαν οι «ερυθρόλευκοι»
- Finalissima 2026: Από τη Ντόχα στο Λονδίνο οδεύει ο τελικός Ισπανία – Αργεντινή, λόγω Μέσης Ανατολής
- «Δεν είμαστε δα και τόσο πλούσιοι»: Το διαδίκτυο δικάζει την «κοινωνιοπαθή» Κέιτ Χάντσον των 80 εκατ.
- Μακρόν: «Εκτός διεθνούς δικαίου οι επιχειρήσεις ΗΠΑ-Ισραήλ, δεν μπορούμε να τις εγκρίνουμε»