Εβδομηντάχρονος άνοιξε πυρ μέσα στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής
Ένοπλος εισέβαλε στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής το πρωί της Δευτέρας και πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα, τρομοκρατώντας υπαλλήλους και φορολογουμένους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτίριο. Από τα πυρά δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί και ο δράστης, ένας 70χρονος άνδρας, τελικά συνελήφθη από την αστυνομία.
Ένοπλος εισέβαλε στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, στην οδό Γούναρη, το πρωί της Δευτέρας και πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα, τρομοκρατώντας υπαλλήλους και φορολογουμένους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτίριο. Από τα πυρά δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.
Ο δράστης -ένας 70χρονος άνδρας- κραδαίνοντας την καραμπίνα, φώναζε στους πολίτες να εγκαταλείψουν το κτίριο.
Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, ο ένοπλος επιχείρησε να κρατήσει ομήρους εφοριακούς και να ταμπουρωθεί σε γραφείο της ΔΟΥ.
Επί τόπου έσπευσε η αστυνομία, που εκκένωσε το κτίριο και εν συνεχεία επιχείρησε να προσεγγίσει το δράστη.
Τελικά, λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης συνελήφθη.
Τα κίνητρα του 70χρονου παραμένουν άγνωστα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Εχουμε βυθίσει «πάνω από τριάντα πλοία» του, ισχυρίζεται αμερικανός ναύαρχος
- Πύραυλοι του Ιράν πλήττουν το Ισραήλ – Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ και ως την Ιερουσαλήμ
- Κούβα: Είναι «ζήτημα χρόνου», λέει ο Τραμπ – Αναφορά σε σχέδιο αφού «τελειώσει» με το Ιράν
- Η Volkswagen κατασκεύασε στρατιωτικά οχήματα εν μέσω οικονομικής πίεσης
- Τραμπ: Και η Βουλή αρνήθηκε να περιορίσει τις εξουσίες του στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Ισραήλ: «Δεν θα πάρει μήνες. Θα πάρει εβδομάδες ή ημέρες» η επιχείρηση κατά του Ιράν
