Σε διήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι
Συνέχιση των κινητοποιήσεων κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη «δίκαιη δίκη» αποφάσισε η Ολομέλεια των πρόεδρων των Δικηγορικών Συλλόγων. Οι δικηγόροι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους σήμερα, Πέμπτη, και αύριο, Παρασκευή, οπότε και θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Συνέχιση των κινητοποιήσεων κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη «δίκαιη δίκη» αποφάσισε η Ολομέλεια των πρόεδρων των Δικηγορικών Συλλόγων.
Οι δικηγόροι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους σήμερα, Πέμπτη, και αύριο, Παρασκευή, οπότε και θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Επίσης, αποφασίστηκε η διοργάνωση επιστημονικής ενημερωτικής ημερίδας στην Αθήνα, με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών καθηγητών και λοιπών νομικών, με θέμα «Το ‘παρασύνταγμα’ της τρόικας».
Ακόμη, θα επανασυγκληθεί η Ολομέλεια των προέδρων στην Αθήνα στις 17 Μαρτίου 2012, προκειμένου να καθορίσει τη στάση του σώματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο συνταγές για σπιτικές πίτες
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη υπέγραψαν συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Νιγηρία: Ο Τραμπ είχε αναβάλει την επίθεση για να δώσει «ένα χριστουγεννιάτικο δώρο» στους τζιχαντιστές
- Αργεντινή: Το Κογκρέσο ενέκρινε τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης Μιλέι
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ