Να μην προχωρήσει η εφεδρεία στο ΙΓΜΕ ζητεί η ΓΣΕΕ
Να μην προχωρήσει στη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΓΜΕ για την υλοποίηση των εφεδρειών ζητεί η ΓΣΕΕ από τον υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργο Παπακωσταντίνου.
Να μην προχωρήσει στη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΓΜΕ για την υλοποίηση των εφεδρειών ζητεί η ΓΣΕΕ από τον υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργο Παπακωσταντίνου.
Σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ εκφράζει την αντίθεσή της στο μέτρο των εφεδρειών και υποστηρίζει ότι η εφαρμογή του μέτρου στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) εκτός από το ότι είναι άδικη για τους εργαζόμενους, θα προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην απορρόφηση έργων του ΕΣΠΑ λόγω έλλειψης προσωπικού.
Στο μεταξύ, κατά τη σύσκεψη του προεδρείου της ΑΔΕΔΥ με εκπροσώπους των Ομοσπονδιών του χώρου της Υγείας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί, αποφασίστηκαν κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις «για την υπεράσπιση και βελτίωση της Δημόσιας και δωρεάν Υγείας». Το είδος και ο χρόνος των κινητοποιήσεων θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ τις επόμενες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντάκη Κανάκη, αθλητή μπάσκετ με αμαξίδιο
- Κόντης: «Δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά»
- Ο Έιντριεν Μπρόντι είναι σίγουρος ότι η τεχνητή νοημοσύνη «δεν θα μπορέσει ποτέ να αντικαταστήσει τα συναισθήματα»
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Πού κυμαίνονται οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα – Η σύγκριση με Ευρώπη
- Προδημοσίευση του βιβλίου του Σαρκοζί: «Προσευχήθηκα να μπορέσω να σηκώσω τον σταυρό μου»

