Γονείς κρατούν «όμηρο» στο αεροδρόμιο της Ικαρίας βουλευτή του νομού
«Όμηρος» στο αεροδρόμιο της Ικαρίας βρίσκεται αυτή την ώρα ο βουλευτής Σάμου του ΠΑΣΟΚ, Πυθαγόρας Βαρδίκος, από γονείς που διαμαρτύρονται έντονα για το άλυτο, εδώ και αρκετό καιρό, πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία. Οι γονείς πληροφορήθηκαν ότι ο βουλευτής θα αναχωρούσε με το αεροπλάνο για την Αθήνα και έσπευσαν στο αεροδρόμιο, όπου και παραμένουν εκεί, εμποδίζοντας την επιβίβασή του, προκειμένου να τους δώσει λύση εδώ και τώρα.
«Όμηρος» στο αεροδρόμιο της Ικαρίας βρίσκεται αυτή την ώρα ο βουλευτής Σάμου του ΠΑΣΟΚ, Πυθαγόρας Βαρδίκος, από γονείς που διαμαρτύρονται έντονα για το άλυτο, εδώ και αρκετό καιρό, πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία.
Οι γονείς πληροφορήθηκαν ότι ο βουλευτής θα αναχωρούσε με το αεροπλάνο για την Αθήνα και έσπευσαν στο αεροδρόμιο, όπου και παραμένουν εκεί, εμποδίζοντας την επιβίβασή του, προκειμένου να τους δώσει λύση εδώ και τώρα.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής δηλώνει ότι δεν είναι εφικτό να λυθεί το θέμα στον χώρο του αεροδρομίου και ζητά να τον αφήσουν να φύγει προκειμένου να το συζητήσει με τον αντιπεριφερειάρχη.
Το θέμα δεν έχει λυθεί ακόμη καθώς αφορά παλαιότερες οφειλές για τις οποίες δεν έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις. Οι πολίτες δηλώνουν ότι δεν ανέχονται να ακούσουν και άλλες υποσχέσεις και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυξάνονται οι φωνές στη Fed για αύξηση επιτοκίων
- Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]
- Οι Ορέσνικ «δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας», λένε Ουκρανοί εμπειρογνώμονες – Τι τους τρομάζει
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
