Με κέρδη έκλεισαν τα χρηματιστήρια την Τετάρτη
Σε θετικό έδαφος χωρίς πολύ μεγάλα κέρδη έκλεισαν οι αγορές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ την Πέμπτη καθώς η αγορά κινείται τις τελευταίες ημέρες χωρίς πολύ μεγάλες εξάρσεις.
Σε θετικό έδαφος χωρίς πολύ μεγάλα κέρδη έκλεισαν οι αγορές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ την Πέμπτη καθώς η αγορά κινείται τις τελευταίες ημέρες χωρίς πολύ μεγάλες εξάρσεις.
Οριακή άνοδο 0,12% είχε ο Dow Jones στη Νέα Υόρκη που διαμορφώθηκε στις 13.194,10 μονάδες. Μικρή πτώση είχε αντίθετα ο Standard and Poor’s που έκλεισε στις 1.394,28 μονάδες με πτώση 0,12%.
Άνοδο κατά μόλις 0,03% είχε ο Nasdaq και διαμορφώθηκε στις 3040,73 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE κατέγραψε μικρή μείωση 0,18% και έκλεισε στις 5.945,43 μονάδες. Αντίθετα σημαντικά ήταν τα κέρδη του DAX30 στη Φρανκφούρτη για να διαμορφωθεί στις 7.079,42 με άνοδο 1,19% και να ξεπεράσει το όριο των 7.000 μονάδων.
Ο CAC40 στο Παρίσι διαμορφώθηκε στις 3.564,51 μονάδες έχοντας αύξηση 0,40%. Στη Ζυρίχη ο SMI ενισχύθηκε 0,65% και έκλεισε 6.300,43 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»





