
Οι ακραίες εκφράσεις κατά των Ευρωπαίων «βλάπτουν τον τουρισμό», λέει ο ΣΕΤΕ
Τον κίνδυνο να πλήξει την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα η επιδείνωση του κλίματος που δημιουργούν οι ακραίες εκφράσεις κατά των Ευρωπαίων, και δη των Γερμανών, επισήμανε ο ΣΕΤΕ στην διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο.
Τον κίνδυνο να πλήξει την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα η επιδείνωση του κλίματος που δημιουργούν οι ακραίες εκφράσεις κατά των Ευρωπαίων, και δη των Γερμανών, επισήμανε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) στην διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο.
Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης σημείωσε πως αντίστοιχες δυσκολίες δημιουργούνται τόσο στις προσπάθειές μας για την αύξηση των εξαγωγών, όσο και για την προσέλκυση επενδύσεων, συμπλήρωσε.
«Με δεδομένη τη συνεχιζόμενη στήριξη των Ευρωπαίων εταίρων μας και την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, η ελληνική Πολιτεία πρέπει να θέσει ως άμεση προτεραιότητα την αναστροφή του αρνητικού κλίματος και τη βελτίωση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό» τόνισε ο ΣΕΤΕ, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι ανάγκη άμεσης θεσμοθέτησης και λειτουργίας του κοινού φορέα μάρκετινγκ με τη συμμετοχή του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, ο Σύνδεσμος και ο αντίστοιχος γερμανικός BTW συνεργάζονται για την από κοινού δρομολόγηση δράσεων με σκοπό τη βελτίωση του κλίματος μεταξύ των δύο χωρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ακαδημία Πλάτωνος: Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου – Εκκενώνεται η πολυκατοικία
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα