Ξεκίνησε η συζήτηση για την αίτηση υπαγωγή της «Ελευθεροτυπίας» στο άρθρο 99
Στις 19 Μαρτίου θα συνεχιστεί ενώπιον του Πρωτοδικείου η συζήτηση της αίτησης της εταιρείας Χ.Κ.Τεγόπουλος για την υπαγωγή της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά το μεσημέρι της Τετάρτης και διεκόπη λόγω λήξης του ωραρίου.
Στις 19 Μαρτίου θα συνεχιστεί ενώπιον του Πρωτοδικείου η συζήτηση της αίτησης της εταιρείας Χ.Κ.Τεγόπουλος για την υπαγωγή της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά το μεσημέρι της Τετάρτης και διεκόπη λόγω λήξης του ωραρίου.
Κατά την επανάληψη της διαδικασίας αναμένεται να εξεταστεί ακόμη ένας μάρτυρας εκ μέρους της εταιρείας και μάρτυρες εκ μέρους των εργαζομένων και άλλων πιστωτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ