Τάπα των Χοκς στους Θάντερ δια χειρός… Σμιθ
Με πρωταγωνιστή τον Τζος Σμιθ που σημείωσε 30 πόντους, οι Ατλάντα Χοκς επικράτησαν 97-90 των Θάντερ, βάζοντας τέλος στο εντυπωσιακό σερί που είχε δημιουργήσει η ομάδα από την Οκλαχόμα με επτά διαδοχικές νίκες.
Με πρωταγωνιστή τον Τζος Σμιθ που σημείωσε 30 πόντους, οι Ατλάντα Χοκς επικράτησαν 97-90 των Θάντερ, βάζοντας τέλος στο εντυπωσιακό σερί που είχε δημιουργήσει η ομάδα από την Οκλαχόμα με επτά διαδοχικές νίκες.
Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Ντουράντ και Ουέστμπρουκ, που πέτυχαν 35 και 25 πόντους, αντίστοιχα.
Παράλληλα, ο Ντιρκ Νοβίτσκι ήταν εντυπωσιακός και με 40 πόντους, οδήγησε τους Ντάλας Μάβερικς σε μία δύσκολη νίκη επί των Γιούτα Τζαζ με 102-96, ενώ με τον Κέβιν Λοβ να σημειώνει 42 πόντους, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς επικράτησαν στο Πόρτλαντ των Μπλέιζερς με 122-110.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Ουάσινγκτον-Κλίβελαντ 101-98
Ατλάντα-Οκλαχόμα 97-90
Ορλάντο-Μιλγουόκι 114-98
Μέμφις-Ντιτρόιτ 100-83
Νέα Ορλεάνη-Ιντιάνα 84-102
Ντάλας-Γιούτα 102-96
Πόρτλαντ-Μινεσότα 110-122
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
