Απέχουν από τα καθήκοντά τους τη Δευτέρα και Τρίτη οι δικηγόροι
Συνέχιση των κινητοποιήσεων κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη «δίκαιη δίκη» αποφάσισε η Ολομέλεια των πρόεδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, η οποία συνήλθε στη Θεσσαλονίκη. Οι δικηγόροι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους την Δευτέρα και Τρίτη 5 και 6 Μαρτίου, όπως και το διήμερο 15-16 Μαρτίου.
Συνέχιση των κινητοποιήσεων κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη «δίκαιη δίκη» αποφάσισε η Ολομέλεια των πρόεδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, η οποία συνήλθε στη Θεσσαλονίκη.
Οι δικηγόροι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους την Δευτέρα και Τρίτη 5 και 6 Μαρτίου, όπως και το διήμερο 15-16 Μαρτίου.
Παράλληλα, η Ολομέλεια αποφάσισε τη διενέργεια συμβολικού αποκλεισμού του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 16 Μαρτίου 2012 και τη διοργάνωση επιστημονικής ενημερωτικής ημερίδας στην Αθήνα, με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών καθηγητών και λοιπών νομικών, με θέμα «Το ‘παρασύνταγμα’ της τρόικας».
Ακόμη, θα επανασυγκληθεί η Ολομέλεια των προέδρων στην Αθήνα στις 17 Μαρτίου 2012, προκειμένου να καθορίσει τη στάση του σώματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τεντόγλου: Το Σάββατο (24/1) στην Παιανία η πρεμιέρα του για το 2026
- Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν με νέο κομμάτι και για καλό σκοπό
- Τραμπ: «Άσχημα πράγματα θα συμβούν» στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο αν «δεν αλλάξουν τον τρόπο τους»
- Ο Πάπας Λέων ΙΔ’ προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ
- Ο Λανουά δεν ξέρει σε ποιους να στηριχθεί
- Κικίλιας στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Όταν συνεργαζόμαστε, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά και μετρήσιμα

