Χωρίς Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ λόγω απεργίας των μηχανοδηγών
Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και Τραμ θα μείνει την Πέμπτη η Αθήνα, καθώς οι ηλεκτροδηγοί των μέσων σταθερής τροχιάς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και Τραμ θα μείνει την Πέμπτη η Αθήνα, καθώς οι ηλεκτροδηγοί των μέσων σταθερής τροχιάς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
Οι μηχανοδηγοί αντιδρούν τόσο στην εφαρμογή των νέων επαχθών μέτρων λιτότητας, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, όσο και στην αδιαφορία της διοίκησης της ΣΤΑ.ΣΥ να εφαρμόσει τα χρονοδιαγράμματα και τους κανονισμούς λειτουργίας των Μέσων.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι συνεχίζεται η αδυναμία είσπραξης εσόδων, καθώς πάνω από τα μισά εκδοτήρια εισιτηρίων είναι κλειστά, με αποτέλεσμα η εισιτηριοδιαφυγή να έχει φθάσει σε πολύ υψηλά ποσοστά, αφού και η δυνατότητα ελέγχου των επιβατών είναι ελλιπέστατη, λόγω έλλειψης προσωπικού που έχει αποχωρήσει είτε με τις μετατάξεις, είτε με τις συνταξιοδοτήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Björk ετοιμάζει ένα rave στην Ισλανδία με φόντο την ηλιακή έκλειψη
- Το φάντασμα της «ανοκρατίας» – Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια κρίση που κάποτε διαγνώστηκε σε άλλους
- Ο Ολυμπιακός, ο νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής, το CIES και η απόφαση που δεν αλλάζει
- Το απίθανο, σχεδόν άγνωστο, χαρτονόμισμα των 2 δολαρίων στις ΗΠΑ
- Γιανάι: «Ο Βασίλιε Μίτσιτς έχασε πέντε κιλά λόγω της κοπέλας του»
- Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από εποίκους σε χωριό της Δυτικής Όχθης


