Marfin Popular Bank: Έχει γίνει δέκτης ενδιαφέροντος από στρατηγικούς επενδυτές
Δέκτης ενδιαφέροντος συμμετοχής από αριθμό αξιόπιστων στρατηγικών επενδυτών έχει γίνει η Marfin Popular Bank, όπως διευκρινίζει σε σε απάντηση της από 29 Φεβρουαρίου, 2012 επιστολής του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» στο οποίο γίνεται αναφορά ότι η Ρωσική Τράπεζα VTB ενδιαφέρεται για στρατηγική συμμετοχή στην Τράπεζα, η Marfin Popular Bank αναφέρει ότι έχει γίνει δέκτης ενδιαφέροντος συμμετοχής από αριθμό αξιόπιστων στρατηγικών επενδυτών, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει οτιδήποτε προς ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πηγές αναφέρουν ότι η CIA προετοιμάζεται να εξοπλίσει τις κουρδικές δυνάμεις για να πυροδοτήσει εξέγερση στο Ιράν
- Πιερρακάκης: Η εποχή της γεωπολιτικής αθωότητας έχει τελειώσει – Η ευρωπαϊκή κυριαρχία, προϋπόθεση για την οικονομική επιβίωση
- Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Λεσόρ και φορτσάρει για την επιστροφή του
- #SendBarron: Ιστοσελίδα καλεί τον Μπάρον Τραμπ σε επιστράτευση – Το Βιετνάμ, οι αναβολές και η άκανθα πτέρνας
- Η στιγμή που οι ΗΠΑ τορπιλίζουν την ιρανική φρεγάτα Dena – Σηκώθηκε στον αέρα το μισό πλοίο [βίντεο]
- ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζεται ο Τρινκιέρι (pics)

