Συνεχίζονται έως την Παρασκευή οι απεργίες στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν εκατοντάδες πτήσεις. Περίπου 200 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ανάμεσά τους και εργαζόμενοι που οδηγούν τα αεροσκάφη στους χώρους στάθμευσης, απεργούν μετά τη διαφωνία τους με την Fraport, την εταιρία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο για θέματα μισθών και συνθηκών εργασίας.
Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν εκατοντάδες πτήσεις.
Περίπου 200 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ανάμεσά τους και εργαζόμενοι που οδηγούν τα αεροσκάφη στους χώρους στάθμευσης, απεργούν μετά τη διαφωνία τους με την Fraport, την εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο για θέματα μισθών και συνθηκών εργασίας.
Η Lufthansa έχει ήδη ακυρώσει εκατοντάδες πτήσεις.
Οι νεότερες απεργιακές κινητοποιήσεις που άρχισαν το πρωί της Δευτέρας και θα συνεχίζονταν μέχρι το πρωί της Τετάρτης παρατάθηκαν ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε το συνδικάτο GdF.
Τουλάχιστον 1.300 πτήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από και προς το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το τρίτο μεγαλύτερο της Ευρώπης.
Οι πρώτες δύο ημέρες της απεργίας στοίχισαν στην Fraport από 3,5 ως 4 εκατομμύρια ευρώ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet – Πέντε αλλαγές από τον Χιμένεθ
- Πορτογαλία: Σώμα με σώμα εκλογική κούρσα για την προεδρία – Η ακροδεξιά έτοιμη να φτάσει στον δεύτερο γύρο
- «Κάποιοι νεαροί προπονητές είναι αλαζόνες» – Αιχμές από τον Κόντε για τον Αμορίμ
- Ο Bad Bunny τιμά την αιματοβαμμένη ιστορία της Χιλής, παρουσιάζοντας ένα μουσικό ύμνο ενάντια στο καθεστώς Πινοσέτ
- Γροιλανδία: Οι Γερμανοί στρατιώτες αποχωρούν, σύμφωνα με τη Bild
- Πάτρα: Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας στρέφονται πλέον στη Γερμανία
