Άλλος ένας Κένεντι κατέρχεται στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ
Ο Τζόζεφ Κένεντι ο τρίτος, εγγονός του γερουσιαστή Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη την υποψηφιότητά του για το αμερικανικό Κογκρέσο με σκοπό να διαδεχθεί σε μία από τις έδρες της Μασαχουσέτης τον Μπάρνεϊ Φρανκ που σκοπεύει να αποσυρθεί.
Ο Τζόζεφ Κένεντι ο τρίτος, εγγονός του γερουσιαστή Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη την υποψηφιότητά του για το αμερικανικό Κογκρέσο με σκοπό να διαδεχθεί σε μία από τις έδρες της Μασαχουσέτης τον Μπάρνεϊ Φρανκ που σκοπεύει να αποσυρθεί.
Ο 31χρονος Κένεντι είναι το τελευταίο μέλος της πολιτικής δυναστείας που εισέρχεται στον πολιτικό στίβο, αν και αυτή τη στιγμή κανένα μέλος της δεν κατέχει κάποια δημόσια θέση.
Ο Τζόζεφ Κένεντι κατέρχεται στην τέταρτη περιφέρεια της Μασαχουσέτης.
«Μίλησα με ανθρώπους από ολόκληρη την πολιτεία που πιστεύουν ότι η Ουάσιγκτον δε δουλεύει πια για εκείνους» δήλωσε σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της εκστρατείας του, όπου επίσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.
Ο Κένεντι ανέφερε ότι θα εργαστεί μεταξύ άλλων για ένα σχέδιο νέων θέσεων εργασίας, ένα δίκαιο φορολογικό κώδικα για τη μεσαία τάξη όπως και στεγαστικό πρόγραμμα.
Για την έδρα της Μασαχουσέτης υποψήφιοι είναι οι Δημοκρατικοί Χέρμπερτ Ρόμπινσον και Πολ Χερού, ενώ από την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων ο Σον Μπιέλατ και η Ελίζαμπεθ Τσάιλντς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η πρώτη ανδρική συλλογή Armani χωρίς τον Giorgio – Το «greige» φεύγει, τα 80s επιστρέφουν
- Η πρώτη αντίδραση Φαραντούρη μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Λεσόρ: «Δεν αντέχω πια να με ρωτάνε πότε θα επιστρέψω – Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό»
- Καϊράτ – Μπριζ 1-4: Περίπατος και στο «κυνήγι» της πρόκρισης οι Βέλγοι
- Συναγερμός για την κακοκαιρία: Σε αυξημένη επιφυλακή Δήμοι, Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και Ένοπλες Δυνάμεις
- Συρία: Ο Αλ Σάρα έδωσε τέσσερις ημέρες στους Κούρδους να «ενσωματωθούν πρακτικά» στους θεσμούς στη Χασάκα

