Ο Γ.Παπανδρέου διέγραψε τη συνείδησή του, όχι εμένα, λέει ο Χάρης Καστανίδης
Ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να διαγράψει τη συνείδησή του, όχι εμένα, δήλωσε ο Χάρης Καστανίδης, προσθέτοντας ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τη συνείδησή του. Ωστόσο, δεν διευκρίνισε αν θα δημιουργηθεί νέος πολιτικός σχηματισμός.
Ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να διαγράψει τη συνείδησή του, όχι εμένα, δήλωσε την Τρίτη ο Χάρης Καστανίδης.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Καστανίδης τόνισε ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τη συνείδησή του, χωρίς να διευκρινίσει αν θα δημιουργηθεί νέος πολιτικός σχηματισμός.
Εξήγησε τη διαφωνία του με τη νέα δανειακή σύμβαση, λέγοντας πως «τα 120 δισ. θα πάνε στην αποπληρωμή δανείων, τα 30 δισ. στις τράπεζες», ενώ η σύμβαση αυτή περιλαμβάνει μία σειρά φοροαπαλλαγών για τις τράπεζες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυξάνονται οι φωνές στη Fed για αύξηση επιτοκίων
- Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]
- Οι Ορέσνικ «δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας», λένε Ουκρανοί εμπειρογνώμονες – Τι τους τρομάζει
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
