Παραιτήθηκε η βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Μάγια Τσόκλη
Την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε η βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Μάγια Τσόκλη, με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Η πρώτη επιλαχούσα, Σταυρούλα Σαλουφάκου, δεν δέχθηκε να πάρει την έδεα. Την θέση της κ. Τσόκλη καταλαμβάνει η Τατιάνα Καραπαναγιώτη που είναι η επόμενη αναπληρωματική στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
Την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε η βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Μάγια Τσόκλη, με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.
Η κ. Τσόκλη συμμετείχε στη χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση, υπερψηφίζοντάς την.
«Όχι» από την πρώτη επιλαχούσα
Η πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, Σταυρούλα Σαλουφάκου, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας δεν αποδέχθηκε την έδρα.
Με επιστολή που κοινοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, αναφέρει ότι επιλέγει να συνεχίσει να υπηρετεί τους εργαζόμενους, από την θέση Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού
Κέντρου Αθήναςκαι τονίζει: «Σήμερα που οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, που
αμφισβητείται ο ρόλος και η ύπαρξη των Συνδικάτων, για μένα είναι καθήκον και υποχρέωση να παραμείνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου».
Την θέση της κ. Τσόκλη καταλαμβάνει η Τατιάνα Καραπαναγιώτη που είναι η επόμενη αναπληρωματική στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελλάδα – Ουγγαρία 16-10: Σαρωτική η Εθνική!
- Μεσολόγγι: Νεαρός διαρρήκτης εισέβαλε σε δύο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα – Ξυλοκόπησε τον έναν ένοικο
- Μπεκάλι: «Άναυδος από την κουλτούρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του»
- Κουτσούμπας: Σε έναν κόσμο που φλέγεται, η λαϊκή σπίθα που σιγοκαίει να γίνει πυρκαγιά Ανάστασης λαών
- Κύπρος: Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε
- Φάμελλος: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο για την κοινωνία που αξίζουμε – Μια κοινωνία δικαίου
