Παραιτήθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πέμη Ζούνη και Δ.Βαρβαρίγος
Δύο ακόμα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους στη νέα σύμβαση. Πρόκειται για την Πέμη Ζούνη (Α' Αθηνών) και τον Δημήτρη Βαρβαρίγο (Ζακύνθου). Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό τι στάση θα τηρήσουν στην ψηφοφορία της Κυριακής οι πρώτοι επιλαχόντες.
Δύο ακόμα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους στη νέα σύμβαση.
Σε ομιλία της στην συνεδρίαση της Κινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο χαρακτήρισε τα μέτρα άδικα και τόνισε ότι δεν πρόκειται να τα ψηφίσει.
«Μετά απο δυόμισυ χρόμια προσπαθειών, δεν υπηρέτησα την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά. Η Π.Ζούνη εκλεγόταν στην Α’Αθηνών. Πρώτη επιλαχούσα είναι η Άννα Βαγενά.
Επιστολή με την οποία δηλώνει ότι παραιτείται από το βουλευτικό αξίωμα, έστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Βαρβαρίγος. Πρώτη επιλαχούσα στη Ζάκυνθο η Μαρία Κλαυδιανού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηθικά Ευδήμια του Αριστοτέλη: Ο Α’ τόμος αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να επιβραδύνει τη γήρανση
- Ενίσχυση δυνάμεων στο νησί, ζητάει ο Δήμαρχος Πάρου
- «Χόρεψε ανάρμοστα μπροστά μου, ακύρωσε το νυφικό της συζύγου μου, την τελευταία στιγμή» – Μπρούκλιν Μπέκαμ Vs Βικτόρια Μπέκαμ
- Συνεδρίασε η Επιτροπή εκτίμησης κινδύνου για την κακοκαιρία – Εισήγηση για κλειστά σχολεία στην Αττική την Τετάρτη
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Συγκίνηση και χειροκρότημα στο τελευταίο «αντίο»