Opel Astra Sedan 2012: Διαχρονική αξία
Έναν ακόμη τύπο αμαξώματος πρόκειται να αποκτήσει το Οpel Αstra, καθώς μετά τις hatchback εκδόσεις του, σειρά έχει ένα κλασικό, τετράθυρο sedan.
Αν και στην υπόλοιπη Ευρώπη η δημοφιλία των… πατροπαράδοτων sedan αμφισβητείται, στη χώρα μας -όπως και σε άλλες αγορές της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης- προτάσεις όπως το υπό εξέλιξη Astra Sedan διατηρούν ένα αξιοσέβαστο μερίδιο.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Opel προχωρά άμεσα στην παραγωγή ενός μικρομεσαίων διαστάσεων sedan με τα σχεδιαστικά -και όχι μόνο- χαρακτηριστικά του μέχρι σήμερα γνωστού Astra.
Οι ομοιότητες στο «απροστάτευτο» μπροστινό τμήμα είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, σε αντίθεση με το πίσω, που εκ των πραγμάτων καλείται να ακολουθήσει μία διαφορετική σχεδιαστική λογική.
Για ακόμη μία φορά, πάντως, το Astra Sedan πρόκειται να ξεχωρίσει για το προσιτό προφίλ του και για τις εκτεταμένες μεταφορικές του δυνατότητες, οι οποίες «πηγάζουν» από τον ιδιαίτερα γενναιόδωρο χώρο αποσκευών.
Με τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου των σημερινών εκδόσεων του Astra, το νέο sedan της Opel αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά το φθινόπωρο, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.
AUTOMEDIA
- Άρης: «Η αποστολή είναι ασφαλής – Υπομονή και λογική μέχρι να λήξουν όλα ομαλά»
- Βράζει ο Βόλος με τον Τσιμεντερίδη, για επιθετικό φάουλ στο 2-2 (vid) – (pic)
- Σ. Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να μετατρέπει τη χώρα σε ουρά των ΗΠΑ και Ισραήλ – Ζητά άμεση ενημέρωση
- Καλάβρυτα: Οδηγός καρφώθηκε σε δέντρο – Σώθηκε από θαύμα
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο Βόλος – ΑΕΚ
- Βαλένθια-Οσασούνα 1-0: Βήμα παραμονής οι «νυχτερίδες» με… όπλο την έδρα τους