Δεν υπάρχουν πλέον σενάρια άλλα σχέδια για έξοδο από το ευρώ, λέει η Μ.Δαμανάκη
Κατά της κατάργησης του κατώτατου μισθού τάσσεται η επίτροπος Αλιείας και Θαλασσίων Υποθέσεων, Μαρία Δαμανάκη, σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής». Εκτιμά ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προκειμένου να αντιστρέψει το εξαιρετικά αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ΕΕ. Η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν «μία απόλυτη υποβάθμιση του επιπέδου ζωής του μέσου πολίτη» τονίζει.
Κατά της κατάργησης του κατώτατου μισθού τάσσεται η επίτροπος Αλιείας και Θαλασσίων Υποθέσεων, Μαρία Δαμανάκη.
«Προσωπικά έδωσα μάχη στην Κομισιόν για το θέμα αυτό» τονίζει σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής».
Η κατάρρευση της διαπραγμάτευσης για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση θα σήμαινε άτακτη χρεοκοπία και την έναρξη μία οδυνηρής περιπέτειας ιστορικών διαστάσεων, επισημαίνει.
Η κ.Δαμανάκη εκτιμά ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προκειμένου να αντιστρέψει το εξαιρετικά αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ΕΕ.
Όπως τονίζει, η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν «μία απόλυτη υποβάθμιση του επιπέδου ζωής του μέσου πολίτη».
Προσθέτει, ακόμη, ότι το πολιτικό σύστημα μοιάζει να ζει τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας, χρησιμοποιώντας το παρελθόν ως άλλοθι για να μην κάνει τίποτε σήμερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Το Ιράν κατασκευάζει πυραύλους που θα χτυπήσουν τις ΗΠΑ – Δεν επιβεβαιώνεται από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες
- LIVE: Λεβερκούζεν – Μάιντς
- Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και πρώην δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Πατσιλινάκος
- Τέμπη: Μεγάλη συγκέντρωση στον Βόλο – Δικαιοσύνη ζητούν χιλιάδες πολίτες
- Ταξιδιωτικές οδηγίες για τους Έλληνες πολίτες από τις πρεσβείες στη Μέση Ανατολή
- Πώς η μακρά ιστορία διαφορών οδήγησε στον «ανοιχτό πόλεμο» μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν

