Βρέθηκαν 228 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα
Ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 228 κιλών και 24 γραμμαρίων, βρέθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής σε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από αστυνομική επιχείρηση. Το σπίτι είχε νοικιάσει ένας 29χρονος άνδρας από την Αλβανία, ο οποίος απουσίαζε την ώρα της επιχείρησης της Αστυνομίας και αναζητείται.
Ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 228 κιλών και 24 γραμμαρίων, βρέθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής σε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από αστυνομική επιχείρηση.
Το σπίτι είχε νοικιάσει ένας 29χρονος άνδρας από την Αλβανία, ο οποίος απουσίαζε την ώρα της επιχείρησης της Αστυνομίας και αναζητείται.
Εκτός από τα ναρκωτικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανάβει… φωτιές η «Tuttosport»: «Πωλείται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός» (pic)
- New Year, New You: Είσαι έτοιμος για όλα αυτά που μπορούν να αναβαθμίσουν τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό;
- Οι υπερπαραγωγές που κατέληξαν σε «ναυάγιο»: Αυτές είναι οι ταινίες – απογοήτευση του 2025
- Ανδρουλάκης: Στον ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»
- Χιούστον: Αυξάνονται οι φόβοι για serial killer μετά τον εντοπισμό τριών ακόμη πτωμάτων
- Να φύγει ο Λανουά ζήτησε ο Ολυμπιακός – «Κεραυνοί» Καραπαπά!

