Σημαντική πτώση του ΠΑΣΟΚ δείχνει και νέα δημοσκόπηση
Νέα πτώση καταγράφουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, αν και παραμένει δεύτερο κόμμα, δείχνει πανελλαδική δημοσκόπηση της Alco τα αποτελέσματα της οποίας ανακοινώθηκαν την Πέμπτη. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 21,7% στην πρόθεση ψήφου και έπεται με μεγάλη διαφορά το ΠΑΣΟΚ με 11,1%.
Νέα πτώση καταγράφουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, αν και παραμένει δεύτερο κόμμα, δείχνει πανελλαδική δημοσκόπηση της Alco τα αποτελέσματα της οποίας μεταδόθηκαν την Πέμπτη από το Star.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 21,7% στην πρόθεση ψήφου και έπεται με μεγάλη διαφορά το ΠΑΣΟΚ με 11,1%.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Δημοκρατική Αριστερά με 8% ενώ στην τέταρτη το ΚΚΕ με 7,7%. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 6,1% και στη συνέχεια ο ΛΑΟΣ με 5%. Κάτω από το όριο εισόδου στη Βουλή βρίσκονται οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,1% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 1,9%.
Με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ συγκεντρώνει 29% και το ΠΑΣΟΚ 15%. Στην Τρίτη θέση ισοψηφούν το ΚΚΕ και η Δημοκρατική Αριστερά με 10,5% και έπονται ο ΣΥΡΙΖΑ με 8% και ο ΛΑΟΣ με 6,5%. Πάνω στο όριο του 3% βρίσκονται οι Οικολόγοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δολοφονία Πρέτι: Έγιναν γνωστά τα ονόματα των πρακτόρων που τον δολοφόνησαν
- Μεγάλη κατολίσθηση στην Ιόνια οδό – Έκλεισε και στα δύο ρεύματα [Βίντεο]
- Μποξέρ στις ΗΠΑ έχασε το… περουκίνι του μέσα στο ρινγκ και έγινε viral! (vid)
- Λόρα: Missing alert και στη Γερμανία με τη φωτογραφία της – Είχε φωτογραφίσει το διαβατήριο της μητέρας της
- Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έγραψε ιστορία στα Grammy και έγινε μέλος του κλειστού κλαμπ EGOT
- «Σπάει» όλα τα ρεκόρ ο Λεβαδειακός και γράφει ιστορία
