Σημαντική πτώση του ΠΑΣΟΚ δείχνει και νέα δημοσκόπηση
Νέα πτώση καταγράφουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, αν και παραμένει δεύτερο κόμμα, δείχνει πανελλαδική δημοσκόπηση της Alco τα αποτελέσματα της οποίας ανακοινώθηκαν την Πέμπτη. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 21,7% στην πρόθεση ψήφου και έπεται με μεγάλη διαφορά το ΠΑΣΟΚ με 11,1%.
Νέα πτώση καταγράφουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, αν και παραμένει δεύτερο κόμμα, δείχνει πανελλαδική δημοσκόπηση της Alco τα αποτελέσματα της οποίας μεταδόθηκαν την Πέμπτη από το Star.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 21,7% στην πρόθεση ψήφου και έπεται με μεγάλη διαφορά το ΠΑΣΟΚ με 11,1%.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Δημοκρατική Αριστερά με 8% ενώ στην τέταρτη το ΚΚΕ με 7,7%. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 6,1% και στη συνέχεια ο ΛΑΟΣ με 5%. Κάτω από το όριο εισόδου στη Βουλή βρίσκονται οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,1% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 1,9%.
Με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ συγκεντρώνει 29% και το ΠΑΣΟΚ 15%. Στην Τρίτη θέση ισοψηφούν το ΚΚΕ και η Δημοκρατική Αριστερά με 10,5% και έπονται ο ΣΥΡΙΖΑ με 8% και ο ΛΑΟΣ με 6,5%. Πάνω στο όριο του 3% βρίσκονται οι Οικολόγοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]

