
Σε αυτοτελές νομοσχέδιο οι ρυθμίσεις για την αποσυμφόρηση των φυλακών
Ως αυτοτελές νομοσχέδιο κατατέθηκε η ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποσυμφόρηση των φυλακών. Mετά τις αντιδράσεις NΔ-ΛΑΟΣ που απείλησαν ότι θα καταψήφιζαν την αρχική τροπολογία, ο υπουργός Δικαιοσύνης απέσυρε τη σχετική ρύθμιση και έκανε σειρά βελτιώσεων ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.
Ως αυτοτελές νομοσχέδιο κατατέθηκε η ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποσυμφόρηση των φυλακών.
Μετά τις αντιδράσεις από πλευράς ΝΔ και ΛΑΟΣ που απείλησαν ότι θα καταψήφιζαν την αρχική τροπολογία, ο υπουργός Δικαιοσύνης σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου, απέσυρε τη σχετική ρύθμιση και μετά από διαβουλεύσεις με τους κυβερνητικούς εταίρους έκανε σειρά βελτιώσεων ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.
Σημειώνεται, ότι το νομοσχέδιο, το οποίο φέρει τον τίτλο «Μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα καταστήματα κράτησης και άλλες διατάξεις», κατατέθηκε με τη διαδικασία του επείγοντος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Αθώοι: Η αλήθεια είναι σκληρή
- Πυρά ΠΑΣΟΚ για τον Βασίλη Σπανάκη για ενοικίαση ακινήτου στα ΕΛΤΑ – «Δεν έχω καμία σχέση εγώ», απαντά ο υφυπουργός
- Eurovision: Μήπως η Βουλγαρία δεν είναι τόσο «μακριά» από το Ισραήλ όσο νομίζεις;
- Μαλδίβες: Βρέθηκαν οι σοροί των 4 αγνοούμενων Ιταλών δυτών που εγκλωβίστηκαν σε σπήλαιο
- ΚΥΣΕΑ: Μέση Ανατολή, Ανατολική Μεσόγειο, Ιράν στην ατζέντα – «Πράσινο φως» για τις φρεγάτες Bergamini
- Ο Παναθηναϊκός έχασε ξανά την κανονικότητα


