
Ανοδικά κινήθηκαν οι δείκτες στην Ευρώπη τη Δευτέρα
Σε θετικό έδαφος κινήθηκαν τη Δευτέρα τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη παρά την υποβάθμιση εννέα χωρών την Παρασκευή από την Standard and Poor's μεταξύ τους και χωρών με την μέγιστη αξιολόγηση. Αργία στη Νέα Υόρκη.
Σε θετικό έδαφος κινήθηκαν τη Δευτέρα τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη παρά την υποβάθμιση εννέα χωρών την Παρασκευή από την Standard and Poor’s μεταξύ τους και χωρών με την μέγιστη αξιολόγηση.
Στο Λονδίνο ο FTSE100 ενισχύθηκε 0,37% στις 5.657,44 μονάδες ενώ αυξητικά κινήθηκε και ο DAX στη Φρανκφούρτη που έκλεισε στις 6.220,01 (+1,22%).
Ο CAC40 στο Παρίσι αυξήθηκε 0,89% μέχρι τις 3.225,00 μονάδες. Ο SMI στη Ζυρίχη έκλεισε στις 6.031,24 μονάδες με άνοδο 0,58%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί η Νικόλ Έγκερτ εγκατέλειψε το Baywatch όταν ήταν η κορυφαία σειρά του πλανήτη
- Δολιοφθορές στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού καταγγέλλει Δημοτική Αρχή
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – «Κατακόκκινος» ο Κηφισός
- Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Κως: Συνελήφθη 59χρονη – Σκόπευε να πουλήσει 25.840 κροτίδες