Επίθεση κατά της Ντ.Μπακογιάννη σε εστιατόριο του Ηρακλείου
Επίθεση με πέτρες και γιαούρτια σε εστιατόριο του Ηρακλείου Κρήτης, όπου δειπνούσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, η κ. Μπακογιάννη παρέμεινε στο εστιατόριο, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν. Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κατάστημα.
Επίθεση με πέτρες και γιαούρτια σε εστιατόριο του Ηρακλείου Κρήτης, όπου δειπνούσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.
Οι νεαροί, φορώντας κουκούλες, έφτασαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ έξω από γνωστό εστιατόριο του Ηρακλείου, επί της οδού Κοραή, κι άρχισαν να πετούν πέτρες και γιαούρτια.
Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, η κ. Μπακογιάννη παρέμεινε στο εστιατόριο, ενώ οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή. Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κατάστημα.
«Η επίθεση από 20 οργανωμένους κουκουλοφόρους με πέτρες, λοστάρια και γιαούρτια εναντίον της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη ανήκει ξεκάθαρα στις παρακρατικές πρακτικές των γνωστών αναρχοφασιστικών ομάδων. Πρόκειται για επιθέσεις αλητείας, χουλιγκανικού τύπου τις οποίες έχει εκθρέψει η ανοχή των αριστερών κομμάτων και όχι μόνο.
» Χρόνια τώρα, κυβερνήσεις, πολιτικές ηγεσίες του αρμόδιου υπουργείου, δικαστικές και αστυνομικές αρχές δεν έκαναν και δεν κάνουν τη δουλειά τους για τις επαναλαμβανόμενες παρακρατικές επιθέσεις κουκουλοφόρων. Η βία και η ανομία στη χώρα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η παράσταση είναι δωρεάν και κανείς δεν καλείται να πληρώσει εισιτήριο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Σε οικονομική ασφυξία οι δήμοι» – 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ
- Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο από τον ΕΦΕΤ
- Τα δεδομένα για τον Ντε Κολό – Το χαμηλό buy out και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τη Βιλερμπάν
- Μαρδοχαίος Φριζής: «Εμπρός!» ήταν το σύνθημά του
- Η Netflix εξαγόρασε το μεγαλύτερο τμήμα της Warner για 72 δισ. δολάρια
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
