
Αντιεξουσιαστές εμπόδισαν διαδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Χωρίς να σημειωθούν επεισόδια έληξε το βράδυ της Κυριακής διαδήλωση της Χρυσής Αυγής και αντιδιαδήλωση αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη. Η Χρυσή Αυγή και ο Σύλλογος «Ο Άγιος Μέγας Βασίλειος» είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου, την οποία όμως απέτρεψαν αντιεξουσιαστές που φώναξαν αντιφασιστικά συνθήματα και διαμαρτυρήθηκαν για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση.
Χωρίς να σημειωθούν επεισόδια έληξε το βράδυ της Κυριακής διαδήλωση της Χρυσής Αυγής και αντιδιαδήλωση αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη.
Η Χρυσή Αυγή και ο Σύλλογος «Ο Άγιος Μέγας Βασίλειος» είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου, την οποία όμως απέτρεψαν αντιεξουσιαστές που φώναξαν αντιφασιστικά συνθήματα και διαμαρτυρήθηκαν για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση.
Μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν τελικά πορεία από τα γραφεία της οργάνωση μέχρι το νέο σιδηροδρομικό σταθμό.
Παρούσα στο χώρο όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει η διαδήλωση ήταν ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΑΔΕ: Σε φοροελεγκτικό κλοιό η αγορά ακινήτων – Τι ψάχνουν οι ελεγκτές
- Ψαλίδι έως 22% στις συντάξεις αλλά και στα αναδρομικά
- Μιανμάρ: Ανακαλύφθηκε ρουμπίνι 11.000 καρατιών – «Εξαιρετικά μεγάλο, σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί» (εικόνα)
- Δανία: Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης – Πλήγμα για τη Φρεντέρικσεν
- Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας
- Ανοδος 6,9% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το πρώτο τρίμηνο του 2026
