Συνάντηση Α.Λοβέρδου με τον Γερμανό ομόλογό του
Τα Κλειστά Ενοποιημένα Νοσήλεια και η προληπτική αξιολόγηση τιμολόγησης φαρμάκων, ήταν τα δυο βασικά θέματα στα οποία επικεντρώθηκε η συζήτηση μεταξύ του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Α.Λοβέρδου, με τον υπουργό Υγείας της Γερμανίας, Ντάνιελ Μπαχρ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Βερολίνο, ο 'Ελληνας υπουργός.
Η συνάντηση που έγινε την Πέμπτη, «αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση της εφαρμογής της Ελληνογερμανικής Συνεργασίας που συμφωνήθηκε το 2010 μεταξύ του πρώην Πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και της Καγκελαρίου Μέρκελ», επισημαίνει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Υγείας, στην οποία γίνεται αναφορά και για επίσκεψη του Γερμανού υπουργού κ.Μπαχρ στην Αθήνα τον προσεχή Μάρτιο.
Της επόμενης συνάντησης των δύο υπουργών, θα προηγηθούν επαφές των δύο πλευρών σε επίπεδο τεχνικών εμπειρογνωμόνων αναφορικά με θέματα που αφορουν το φάρμακο, τα νοσήλεια κ.α.
ΑΠΕ,health.in.gr
- Σάλος στη Γερμανία με τη συμμετοχή μελών του AfD σε γκαλά των «Νέων Ρεπουμπλικάνων» στη Νέα Υόρκη
- Ομόνοια: Αποθήκη γεμάτη κλεμμένες ταυτότητες – 419 κλεμμένα έγγραφα και 14 κινητά
- Έλον Μασκ και Τζεφ Μπέζος σχεδιάζουν data center σε τροχιά
- Πηγές ΝΔ: Ο Μανόλη Χνάρης «αδειάζει» το ΠΑΣΟΚ – «Καταρρίφθηκε εκ των έσω το βασικό αφήγημα»
- Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Εκτός προπόνησης ο Σίλβα
- Συνάντηση Δούκα με την «ελπίδα» της ιταλικής αριστεράς, Σίλβια Σάλις
