
Συνάντηση του Σταύρου Δήμα με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας Εχούντ Μπάρακ
Οι ελληνοϊσραηλινές σχέσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνομιλίας που είχαν την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Δήμας, με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Ελλάδα.
Οι ελληνοϊσραηλινές σχέσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνομιλίας που είχαν την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Δήμας, με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Ελλάδα.
Στη συνάντηση, διάρκειας 40 λεπτών, συζητήθηκαν ακόμη η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, όπως και οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο χωρών στο ενεργειακό.
Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν τέλος οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και την βόρεια Αφρική αλλά και η Αραβική Άνοιξη.
Ο Ισραηλινός υπουργός εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συνεισφορά της Ελλάδας στην κατάσβεση των πυρκαγιών στο Ισραήλ την περασμένη χρονιά.
* Συνάντηση με το προεδρείο του Ελληνοτουρκικού Φόρουμ θα έχει το μεσημέρι της Πέμπτης ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας. Σκοπός του Φόρουμ είναι η ανάπτυξη και η συζήτηση σημαντικών θεμάτων που αφορούν στις διμερείς σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελλάδα – Ουγγαρία 16-10: Σαρωτική η Εθνική!
- Μεσολόγγι: Νεαρός διαρρήκτης εισέβαλε σε δύο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα – Ξυλοκόπησε τον έναν ένοικο
- Μπεκάλι: «Άναυδος από την κουλτούρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του»
- Κουτσούμπας: Σε έναν κόσμο που φλέγεται, η λαϊκή σπίθα που σιγοκαίει να γίνει πυρκαγιά Ανάστασης λαών
- Κύπρος: Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε
- Φάμελλος: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο για την κοινωνία που αξίζουμε – Μια κοινωνία δικαίου
