Συνάντηση Παπαδήμου – Χρυσοχοΐδη στο Μέγαρο Μαξίμου για το ΕΣΠΑ
Με τον υπουργό Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη θα συναντηθεί νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος στο Μέγαρο Μαξίμου και στο επίκεντρο της συνάντησης θα είναι το ΕΣΠΑ και οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την τόνωση της ρευστότητας στην αγορά.
Με τον υπουργό Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη θα συναντηθεί νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (12:00) ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος στο Μέγαρο Μαξίμου και στο επίκεντρο της συνάντησης θα είναι το ΕΣΠΑ και οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την τόνωση της ρευστότητας στην αγορά.
Αυτή την εβδομάδα το υπουργείο Ανάπτυξης θα δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία για την κάλυψη των κονδυλίων του ΕΣΠΑ το 2011.
Το θέμα των κοινοτικών κονδυλίων έχει προκαλέσει και την πολιτική κόντρα του κ. Χρυσοχοΐδη με τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Κ.Χατζηδάκη.
Ο κ. Χατζχηδάκης εκτιμά ότι «το 2011 έκλεισε με επιβεβαίωση της αρνητικής εικόνας στις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ», καθώς «η συνολική απορρόφηση του ΕΣΠΑ, 31 Δεκεμβρίου 2011, ήταν μόλις 32,86%».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)

