Την Πέμπτη καταθέτουν το δεύτερο υπόμνημα οι οικονομικοί εισαγγελείς
Το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται να καταθέσουν το δεύτερο υπόμνημά τους οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή. Οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, όπως δήλωσαν, θα καταθέσουν ονόματα προσώπων που τους «παρενόχλησαν» στο έργο τους.
Το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται να καταθέσουν το δεύτερο υπόμνημά τους οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή.
Οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς θα προσέλθουν να καταθέσουν υπόμνημα στον κ. Μακρή, καθώς θεωρούν ότι το πρώτο, που κατέθεσαν στην εκπνοή του 2011, ήταν ένα «συνοπτικό κοινό υπόμνημα».
Οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, όπως δήλωσαν, θα καταθέσουν ονόματα προσώπων που τους «παρενόχλησαν» στο έργο τους, τα οποία έχουν αποκαλύψει προφορικά στους προϊσταμένους τους, εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε και τον αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου Νίκο Παντελή.
Πάντως, εισαγγελικοί κύκλοι περιμένουν με έντονο ενδιαφέρον το υπόμνημα των δύο οικονομικών εισαγγελέων, από το οποίο θα εξαρτηθεί και το μέγεθος των εξελίξεων τόσο σε ποινικό όσο και πειθαρχικό επίπεδο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε δείπνο και πέθαναν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Μπέρδεψε τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες» της ΝΔ με τους πραγματικούς αγρότες
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη