HOL: Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της HOL κατά 10 εκατομμύρια ευρώ με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων προς την Intracom Holdings και την Intrakat ενέκρινε πριν από λίγο η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας, η οποία ενέκρινε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Να σημειώσουμε επίσης ότι η γενική συνέλευση ενημερώθηκε και για την έγκριση από το υπουργείου Ανάπτυξης της συγχώνευσης με απορρόφηση από την HOL της θυγατρικής εταιρείας Αττικές Τηλεπικοινωνίες.
Από την εν λόγω συγχώνευση δεν θα εκδοθούν νέες μετοχές της εταιρίας καθώς η HOL κατείχε το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας Αττικές Τηλεπικοινωνίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελαιόλαδο: Νέο τοπίο αλλά με αβεβαιότητες – Πώς εξελίσσεται παραγωγή και τιμές [γραφήματα]
- Αρκάς: Οι ευχές για καλό σαββατοκύριακο
- Πλήγμα στους Μπακς με τον Αντετοκούνμπο – Τραυματίστηκε και μένει εκτός για πάνω από έναν μήνα (pic)
- Μου προκαλείς άγχος – Πως να διαχειριστείς τους «δύσκολους ανθρώπους»
- Μπακς – Νάγκετς 100-102: Νέα ήττα για τους Μπακς, πάλευε ξανά μόνος του ο Αντετοκούνμπο
- Νέες ταινίες: Θα είναι το Άμνετ η έκπληξη στα φετινά Όσκαρ;
